AEO-sertifiointi

Muiden hyötyjen ohella AEO-sertifikaatti vahvistaa sen haltijan olevan turvallinen osa kansainvälistä toimitusketjua. AEO-asiantuntijamme auttavat kaikissa sertifiointiin liittyvissä asioissa.

Laaja AEO-tietämys ja yli 20 vuoden käytännön kokemus
Objektiivinen, riippumaton neuvonta
AEO-ohjelmaan liittyvien tarpeiden, riskien ja mahdollisuuksien kattava analysointi

Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. 

Empowering Global Trade

Hei. Oletko AEO-valmis?

Esko Holopainen
Esko Holopainen
Johtaja, tullipalvelut

Mitä AEO tarkoittaa?

AEO on lyhenne sanoista Authorised Economic Operator eli valtuutettu talouden toimija. AEO-valtuutukset otettiin käyttöön reilut 10 vuotta sitten. Vuosien mittaan AEO-säädöksiin on tehty muutoksia, jotta ne pysyisivät teknologisen kehityksen, lainsäädännön ja toimialojen vaatimusten tasalla. Vaatimustenmukaisten, turvallisten ja vastuullisten kauppatapojen merkityksen kasvaminen on lisännyt AEO-sertifioinnin suosiota, ja lukemattomat yritykset ovat sopeuttaneet toimintaansa täyttääkseen AEO-valtuutuksen vaatimukset. 
 
Konsulttimme auttavat yritystäsi AEO-sertifiointivaatimusten täyttämisessä ja varmistavat, että toiminta on vaatimustenmukaista ja hallittua. 

Kuva
""

Miten voimme auttaa?

Opastamme kaikissa AEO-prosessiin liittyvissä asioissa, hoidamme yhteydenpidon tulliviranomaisiin ja vastaamme kaikkiin AEO-valtuutuksen hankkimista ja ylläpitämistä koskeviin kysymyksiin. Ota yhteyttä ja aloita yrityksesi AEO-matka jo tänään. 

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miksi tarvitsemme konsultin AEO-valtuutuksen saamiseen?

Konsulttimme auttavat AEO-valtuutuksen saamisessa, tai jos yritykselläsi on jo AEO-sertifikaatti, sen ylläpitämisessä. 

Mitä AEO-palveluja Customs Support tarjoaa?

  • AEO-valtuutuksen saaminen: Opastamme yritystä AEO-prosessiin liittyvissä asioissa, hoidamme yhteydenpidon tulliviranomaisiin ja vastaamme kaikkiin AEO-valtuutuksen hankkimista koskeviin kysymyksiin. 

  • AEO-valtuutuksen ylläpitäminen: Hoidamme säännölliset tarkastukset ja valmistelemme organisaation uutta auditointia varten. 

Onko AEO edelleen hyödyllinen, kun niin moni yritys on hankkinut valtuutuksen?

Vuosien mittaan AEO-valtuutettujen yritysten määrä on kasvanut. Tämän takia konkreettisia etuja voi olla vaikeampi huomata, vaikka ne eivät ole hävinneet minnekään. AEO-toimijuudesta on yrityksille edelleen monenlaista hyötyä: 

• AEO-toimija on Tullin sekä ulkomaan- ja kotimaankauppaa käyvien yritysten turvallinen kumppani. 

• AEO-toimija pystyy paremmin hallitsemaan omia sisäisiä prosessejaan. 

• AEO-toimija on vahva ja luotettava lenkki alati muuttuvissa toimitusketjuissa

Tarvitseeko yritykseni AEO-valtuutuksen?

AEO-valtuutus voi helpottaa tulliasiointia ja nopeuttaa yrityksen pääsyä helpotettujen tullimenettelyjen piiriin. AEO-valtuutuksen hakeminen ei ole läpihuutojuttu. Yrityksen on haluttava olla osa nopeasti muuttuvaa maailmaa ja hoidettava kaikki tulliasiointiin liittyvät toimensa ehdottoman luotettavasti. Prosessi on vaativa, mutta meidän avustuksellamme vaivan arvoinen.   

Vaatimustenmukaisuuden osoittamisesta ja erilaisista kaupankäyntiin liittyvistä luvista ja valtuutuksista voi olla yritykselle monenlaisia etuja, joista tunnettuus ja hyvä imago eivät suinkaan ole vähäisimmät.   

Customs Support on johtava konsulttiyritys kaikissa tullilupiin liittyvissä asioissa. Olemme apuna ja tukena prosessin kaikissa vaiheissa ja huolehdimme, että yrityksesi pääsee arvostettujen AEO-valtuutettujen yritysten joukkoon. 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.