Tullauksen erityispiirteitä toimialoittain

Elintarvikkeet

Tulliasioinnin asiantuntijana Euroopassa, tarjoamme yrityksille niiden tarpeisiin räätälöityjä, alan erityisvaatimukset huomioivia ratkaisuja. Asiantuntijamme neuvovat hyvin monenlaisissa tullauksiin liittyvissä asioissa.

  • Tulliasiakirjojen laatiminen, luvat ja todistukset sekä elintarvikkeiden tulliselvitykset. 
  • Tullausketjun seuranta ja valvonta kuljetusten aikana. 
  • Yrityksen tukeminen elintarvikkeiden tullauksia koskevien määräysten ja vaatimusten noudattamisessa.
Kuva
food

Tullauksen haasteet | Elintarvikkeet

Tuoreiden elintarvikkeiden kuljettaminen sujuvasti toimitusketjua pitkin edellyttää tietotaitoa sekä yksityiskohtien huomiointia. Tuotteiden huonon säilyvyyden vuoksi jokainen viivästys on liikaa, ja tullimuodollisuuksien pitää hoitua nopeasti ja tehokkaasti.

Toinen tärkeä asia on lämpötilojen hallinta. Oikea kuljetuslämpötila estää tuotteita pilaantumasta ja varmistaa niiden laadukkuuden myös määräpäässä.

Kuluttajansuojan varmistamiseksi tuoreiden elintarvikkeiden vientiä ja tuontia säädellään monenlaisin säädöksin, ja myös ne täytyy ottaa huomioon tullausketjun suunnittelussa.

Elintarvikkeiden logistiikka ja kuljetusten koordinointi vaativat tarkkaa suunnittelua, ja toimitusketjun tulee toimia saumattomasti koko matkaltaan.

Tullauksen ratkaisut | Tuoretuotteet

Euroopan johtavana tulliasioinnin asiantuntijana tarjoamme yrityksille niiden tarpeisiin räätälöityjä, alan erityisvaatimukset huomioivia ratkaisuja. Asiantuntijamme neuvovat hyvin monenlaisissa tullauksiin liittyvissä asioissa.

  • Tulliasiakirjojen laatiminen, luvat ja todistukset.
  • Konsultointi ja tuki lämpötilahallintaa ja muiden tuoreiden elintarvikkeiden kuljetusta koskevien määräysten ja vaatimusten noudattamisessa.
  • Tullausketjun seuranta ja valvonta kuljetusten aikana.
  • Tuoretuotteiden tulliselvitykset.
Kuva
food

Usein Kysytyt Kysymykset | Tuoretuotteet

Minkälaisia palveluja Customs Support tarjoaa nimenomaan elintarviketeollisuuden yrityksille?

Tarjoamme monipuolisesti elintarviketeollisuuden erityisvaatimukset huomioivia palveluja. Neuvomme ja autamme tullausasiakirjojen laatimisessa sekä tuoretuotteita koskevien erityissäännösten noudattamisessa. Seuraamme tullausketjun etenemistä ja autamme ratkaisemaan tuoreiden elintarvikkeiden tulliselvityksiin liittyviä ongelmia.

Mitä haasteita tuoreiden elintarvikkeiden tullaamiseen liittyy?

Elintarvikkeiden säilyvyyden takia tulliasioinnin pitää olla nopeaa ja tehokasta. Toisena haasteena on lämpötilahallinta, koska helposti pilaantuvat tuotteet on kuljetettava oikeassa lämpötilassa, ettei niiden laatu kärsi. Lisäksi on noudatettava erilaisia elintarviketurvallisuutta koskevia standardeja ja määräyksiä.

Miten Customs Support auttaa näissä haasteissa?

Tarjoamme erilaisia elintarviketeollisuuden tarpeisiin räätälöityjä palveluja. Asiantuntijamme avustavat tarvittavien asiakirjojen ja lupien kanssa ja varmistavat, että tullaaminen hoituu sujuvasti ja vaivattomasti.

Miten kauan tuoretuotteiden tullaaminen kestää?

Tullauksen kesto riippuu monista eri tekijöistä, kuten käsiteltävien asiakirjojen määrästä ja mahdollisista viranomaisten tarkastuksista. Me varmistamme, että tullimuodollisuudet hoituvat mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti, ja autamme näin minimoimaan viipeet.

Mistä saan lisätietoa Customs Supportin tarjoamista palveluista?

Jos haluat lisätietoa palveluistamme, voit olla meihin yhteydessä milloin vain. Helpoiten se onnistuu verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Me autamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Hei, voimmeko auttaa?

Customs Support tarjoaa kattavia end-to-end-tullauspalveluja

Nopeat, tarkat ja vaatimusten mukaiset tullaukset eri maihin
Full service digital

Täyden palvelun tulliasioinnin asiantuntija

Palvelumme kattavat kaiken A:sta Ö:hön tulli-ilmoituksista konsultointiin ja toimitusketjujen optimointiin.

Growth

Kokeneet asiantuntijat

Verkostossamme on lähes 2000 asiantuntijaa, jotka yli 20 vuoden kokemuksella varmistavat, että tullaaminen tapahtuu kaikkien säädösten ja määräysten mukaisesti.

Digital Cloud

Digitaaliset ratkaisut

Edistykselliset ja turvalliset IT-ratkaisumme mukautuvat asiakasyrityksen tarpeisiin ja mahdollistavat tulliasioiden seuraamisen reaaliajassa.

Local

Globaalia osaamista, paikallista palvelua

Palvelemme yli 100 strategisesti sijoitellussa toimipisteessä Suomessa ja eri puolilla Eurooppaa yhdistäen paikalliset tarpeet globaaleihin tullausketjuihin.

Kuva
fresh food

Elintarvikkeet