Fuusiot ja yritysostot: Tule mukaan Customs Support-verkostoon

Customs Supportin laajan asiakaskunnan mahdollistama ristiin- ja lisämyynti tukevat yrityksesi kasvua. Osaamisemme, kokemuksemme ja edistykselliset IT-ratkaisumme palvelevat koko organisaatiota. Yrityksesi saa käyttöönsä huippumodernit työkalut ja pääsee hyötymään digitaalisten palvelujemme jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta.

Empowering Global Trade

Hei. Voimmeko auttaa?

Innovation & digitalisation
Mergers and Acquistions
M&A and corporate development
Mukaan Customs Support-verkostoon?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme yrityksiä, joiden toimiala on jokin seuraavista:

  • Tulli-ilmoitukset (tulliasijoitsijat)
  • Tullikonsultointi
  • Kaasumittaukset (vain NL)
Kuva
""

Ota yhteys M&A-tiimiin

Euroopan kattava verkosto

Euroopan laajuinen verkostomme, johon kuuluu yli 100 toimipistettä 13 eri maassa, tarjoaa yritykselle leveämmät hartiat myös suurasiakkaiden palvelemiseen. Pääkonttorimme toimii ”palvelukeskuksena” valmiina auttamaan yleiseurooppalaisen tullaustoiminnan haasteissa.

Mahdollisuuksia ja jatkuvuutta

Vuoden 2014 jälkeen Customs Support -perhe on kasvanut yli 30 yrityksellä, joista peräti 12 liittyi mukaan vuonna 2021. Yritykset ovat kasvaneet ja henkilökunnalle on avautunut uusia mahdollisuuksia uransa ja itsensä kehittämiseen. Customs Supportin vankka toiminnallinen ja taloudellinen perusta takaa palveluiden jatkuvuuden.

Pääomaa ja M&A-asiantuntemusta

Vahva taseemme mahdollistaa investoinnit kasvuun ja yritysostoihin, ja oma M&A-tiimimme auttaa käytännön järjestelyissä. Customs Support -verkostomme on saanut uusia jäseniä säännöllisesti, ja aiomme jatkaa samalla linjalla myös tulevaisuudessa.

Customs Support lukuina

43
+
Yritysostoa vuodesta 2015
13
Eri maata
100
+
Toimipistettä
2000
+
tullauksen asiantuntijaa
Kuva
Logo Castik Capital

Castik Capital

Vuonna 2014 perustetun ja Euroopassa toimivan Castik Capitalin ydinliiketoimintaa on potentiaalisten sijoituskohteiden etsiminen ja tunnistaminen. Sijoitukset tehdään luxemburgilaisten EPIC-rahastojen kautta. Ensimmäinen rahasto, miljardin euron suuruinen EPIC I kerättiin vuosina 2014–2015. Toinen rahasto, EPIC II, suljettiin uusilta sijoituksilta lokakuussa 2020, ja sen arvo on 1,25 miljardia euroa. Castikin työntekijöillä on laaja tietämys ja yli 25 vuoden kokemus pääomasijoitusmarkkinoista. Castik Capitalin neuvonantajana toimii Münchenissä pääkonttoriaan pitävä Castik Capital Partners GmbH.

Työmme laatu perustuu arvoihimme. Me teemme asiat oikein myös silloin, kun kukaan ei katso.
Yrjo van Vuuren
Customs Consultant