Meistä | Customs Support

Customs Support on Euroopan johtava digitaalisten tulli-ilmoituspalvelujen tuottaja. Se on nopeatempoisessa maailmassa ketterästi toimiva täyden palvelun yritys, jonka toiminnassa avainsanoja ovat laatu, vaatimustenmukaisuus, digitaalisuus ja innovatiivisuus. Joka päivä lähes 2000 asiantuntijan verkostomme hoitaa tullauksia ja ratkaisee tullaamisen haasteita tehden kolmansien maiden kaupasta sujuvampaa ja nopeampaa.

  • Tarjoamme keskeisiä tullipalveluja yrityksille, jotka käyvät kolmansien maiden kauppaa.. 
  • Ammattitaitoiset konsulttimme auttavat yrityksiä kattavasti tullaamiseen liittyvissä kysymyksissä. 
  • Toteutamme T-passituksia tavaroille, joita kuljetetaan Suomen ja EU:n sisällä luovuttamatta niitä vapaaseen liikkeeseen.

Palvelumme

globe

Tullimenettelyt voivat olla monimutkaisia. Lakeja ja asetuksia muutetaan jatkuvasti, ja jokainen muutos voi olla yrityksesi kannalta merkittävä. Asiantuntijamme seuraavat muutoksia tarkasti ja toimivat aina uusimpien säädösten ja määräysten mukaisesti.

Asiantuntijatiimimme neuvovat ja ratkaisevat tulliverojen optimointiin ja tulliasiakirjoihin liittyviä haasteita. Joissakin maissa olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme kaasumittauksiin ja tullikonsultointiin varmistaaksemme, että tavarat liikkuvat toimitusketjuissaan ja rajojen yli turvallisesti, tehokkaasti ja ilman viipeitä.

Jotta yhteistyö asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa olisi mahdollisimman jouhevaa, panostamme henkilökunnan kouluttamiseen sekä teknologiaan ja innovaatioihin. Näin varmistamme, että täytämme aina valtuutetun talouden toimijan eli niin kutsutun AEO-valtuutuksemme ehdot.

Customs Supportin yli 100 toimipistettä palvelevat Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa, Puolassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Italiassa, Sveitsissä, Espanjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhdessä ne luovat Euroopan kattavan verkoston, jossa osaaminen, kokemus ja digitaalisuus kohtaavat.
John Wegman
CEO, Customs Support Group
accountability
Osaaminen

Haluamme olla tulliasioissa asiakkaidemme ainoa kumppani Euroopassa ja tarjota ratkaisuja, jotka perustuvat osaamiselle, luottamukselle ja erinomaiselle palvelulle. Customs Support on täyden palvelun digitaalisten tulli-ilmoituspalvelujen kumppanisi Euroopassa. Autamme tullauksiin liittyvissä asioissa tulli-ilmoituksista konsultointiin.

quality
Laatu

Kokeneen johdon, tulliasioiden syvällisen tuntemuksen ja kansainvälisten (CSI & CCD) tiimiemme ansiosta palvelumme on laadukasta ja vaatimusten mukaista riippumatta siitä, missä maassa ollaan. Ja jotta yhteistyö asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa olisi mahdollisimman jouhevaa, panostamme henkilökunnan koulutukseen ja uusiin teknologioihin.

integrity
Tinkimättömyys

Haluamme, että yrityksesi tullitoiminta on mahdollisimman sujuvaa. Tulliasioiden reaaliaikaisen seurannan, innovatiivisuuden ja tulevaisuuden IT-ratkaisujen avulla teemme tullaamisesta turvallista ja tehokasta nyt ja tulevaisuudessa.

teamwork
Yhteistyö

Asiantuntijaverkostomme vastaa asiakkaidemme paikallisiin ja globaaleihin tarpeisiin Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa, Puolassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Italiassa, Sveitsissä, Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa.

Watch Customs Support Group #wearecustomssupport on YouTube.
Kuva
People in an information epicenter
Vastuullisuus
Sosiaalinen vastuu

Customs Support toimii kansainvälisesti, mutta palvelee paikallisesti. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Kohtelemme ihmisiä, luontoa ja yhteisöjä eettisesti, vastuullisesti ja kunnioittavasti. Teemme ihmisiin ja ympäristöön vaikuttavia päätöksiä, ja suhtaudumme niihin vakavasti. Käytämme sertifioituja tuotteita, minimoimme ympäristövaikutukset ja pidämme yllä toimipaikkaverkostoa, joka muiden hyötyjensä ohella mahdollistaa sen, että työntekijämme voivat tehdä töitä lähellä kotejaan.

Innovaatiot
Digitaalinen edelläkävijä

Investoimme teknologioihin ja innovaatioihin. Tulli-ilmoituksissa digiratkaisumme kattavat kaiken ilmoituksen perustamisesta ja automaattisesta tiedonsiirrosta tulliprosessien reaaliaikaiseen seurantaan. Edistyksellisten digitaalisten ratkaisujemme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa.

Kuva
""
Fuusiot ja yritysostot (M&A)
Haluaako yrityksesi mukaan Customs Support -perheeseen?

Etsimme aina joukkoomme lisää tulli-ilmoitustoimintoihin tai tullikonsultointiin erikoistuneita yrityksiä.

Tarjoamme laajan asiakaspohjan sekä huippumodernit työkalut tulli-ilmoitusten hoitamiseen. Verkostomme mahdollistama ristiin- ja lisämyynti luo uudenlaista potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen.

Uskomme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja olemme sitoutuneet tarjoamaan tukea ja resursseja, joita yrityksesi tarvitsee menestyäkseen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tai lue lisää M&A-sivuiltamme.