Tullauksen erityispiirteitä toimialoittain

Tuotantoteollisuus

Euroopan johtavana tulliasioinnin asiantuntijana tarjoamme yrityksille niiden tarpeisiin räätälöityjä, alan erityisvaatimukset huomioivia ratkaisuja. Asiantuntijamme neuvovat hyvin monenlaisissa tullauksiin liittyvissä asioissa.

  • Tulliasiakirjojen laatiminen, luvat ja todistukset 
  • Yrityksen tukeminen tuotantoteollisuutta koskevien määräysten ja vaatimusten noudattamisessa 
  • Tullausketjun seuranta ja valvonta valmistusprosessin aikana
Kuva
phtot1

Tullauksen haasteet | Tuotantoteollisuus

Tuotantoteollisuuden yrityksissä tulliasioiden hoitaminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia, sillä kansainvälisen kaupan monimuotoisuus ja monimutkaisuus näkyvät myös tullisäännöksissä ja niihin jatkuvassa muuttumisessa. Valmistajien pitää varmistaa, että tulliasiakirjat täytetään oikein, ja että kaikki vaaditut tullit ja verot tulevat maksetuiksi. Virhe tai huolimattomuus voi johtaa viipeisiin, sakkoihin tai taloudellisiin menetyksiin.

Varsinaisen tullaamisen lisäksi valmistajan on huomioitava myös muut kansainväliseen kauppaan liittyvät asiat tavaroiden pakkaamisesta niiden kuljettamiseen ja vakuuttamiseen. Tämä kaikki vaatii aikaa ja sitoo resursseja.

Jos tulliselvitys tehdään väärin tai säädösten vastaisesti, tai alkuperätodistuksia tai muita tärkeitä asiakirjoja puuttuu, seurauksena voi olla Tullin määräämä rangaistus.

Tullauksen ratkaisut | Tuotantoteollisuus

Osaavat ammattilaisemme neuvovat tullaukseen liittyvissä asioissa ja auttavat tuotantoteollisuuden yrityksiä ratkaisemaan tullitoimintaansa liittyvät haasteet.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman palveluja.

  • Tulliasiakirjojen, lupien ja valmistajalta vaadittujen todistusten laatiminen ja niihin liittyvä konsultointi.
  • Yrityksen tukeminen kansainvälistä kauppaa koskevien määräysten ja vaatimusten täyttämisessä
  • Tullausketjun seuranta ja valvonta kuljetusten aikana.
  • Tullitoimissa avustaminen sekä tulliselvityksiin liittyvien riskien ja haasteiden minimointi.
Kuva
pic

Usein kysytyt kysymykset | Tuotantoteollisuus

Mitä hyötyä tuotantoyritykselle on sen tarpeisiin räätälöidystä, toimialan haasteet huomioivasta tullineuvonnasta?

Customs Supportin osaamisesta on yritykselle monenlaista hyötyä. Asiantuntijamme tuntevat alan vaatimukset ja tullimääräykset ja voivat auttaa tullitoiminnan optimoimisessa. Lisäksi he varmistavat, että menettelyt noudattavat voimassa olevia määräyksiä.

Minkä tyyppiset yritykset voivat hyötyä Customs Supportin tuotantoteollisuudelle räätälöidyistä palveluista?

Palveluistamme ja konsultoinnistamme voi hyötyä mikä tahansa yritys, jonka tuottamilla tai valmistamilla tavaroilla käydään kauppaa yli valtiorajojen. Asiakkaamme edustavat hyvin monenlaisia toimialoja elektroniikkateollisuudesta tekstiili- ja konepajateollisuuteen.

Mitä tulliasiakirjoja yrityksen on esitettävä, kun se tuo tai vie tavaraa?

Vaaditut asiakirjat riippuvat kuljetettavan tavaran tyypistä ja määränpäästä. Tavallisimpia ovat kauppalaskut, tulli-ilmoitukset, lähetyskirjat, alkuperätodistukset ja rahtikirjat. Oikeiden asiakirjojen tunteminen ja esittäminen on tärkeää, jotta tullaaminen hoituu sujuvasti ilman viipeitä ja ongelmia.

Mitä hyötyä täyden palvelun tulliasioinnin asiantuntijasta on yritykselle?

Yhteistyö Customs Supportin kanssa tarjoaa tuotantoyritykselle monenlaisia hyötyjä. Tehokas ja sujuva tullitoiminta, räätälöidyt yhden luukun periaatteella toimivat ratkaisut, toimialakohtainen tullineuvonta, digitaaliset innovaatiot ja kansainvälisissä tulliasioissa auttava EU:n laajuinen palveluverkosto säästävät aikaa ja rahaa. Yritys voi rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaansa eli siihen, minkä parhaiten osaa.

Hei. Voimmeko auttaa?

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Customs Support Offers End-to-End Customs Services fi

Customs Support tarjoaa kattavia end-to-end-tullauspalveluja
Nopeat, tarkat ja vaatimusten mukaiset tullaukset eri maihin
Full service digital

Täyden palvelun tulliasioinnin asiantuntija

Palvelumme kattavat kaiken A:sta Ö:hön tulli-ilmoituksista konsultointiin ja toimitusketjujen optimointiin.

Growth

Kokeneet asiantuntijat

Palveluksessasi on yli 1700 tulliasioinnin ammattilaista, jotka yli 20 vuoden kokemuksella varmistavat, että tullaaminen tapahtuu kaikkien säädösten ja määräysten mukaisesti.

Digital Cloud

Digitaaliset ratkaisut

Edistykselliset ja turvalliset IT-ratkaisumme mukautuvat asiakasyrityksen tarpeisiin ja mahdollistavat tulliasioiden seuraamisen reaaliajassa.

Local

Globaalia osaamista, paikallista palvelua

Palvelemme yli 100 strategisesti sijoitellussa toimipisteessä eri puolilla Eurooppaa yhdistämällä paikalliset tarpeet globaaleihin tullausketjuihin.

Kuva
big image

Tuotantoteollisuus