Quick Scan -palvelut

Toimivimmat käytännöt ovat sujuvia ja mukautuvat näppärästi tullimaailman muutoksiin. Quick Scan -palvelujemme ja itsearviointien avulla yrityksessä tiedetään aina, missä mennään, ja pystytään tunnistamaan toiminnan riskit ja mahdollisuudet. 

Laaja tullialan tuntemus ja yli 20 vuoden käytännön kokemus
Objektiivinen, riippumaton neuvonta
Tullitoimintaan liittyvien tarpeiden, haasteiden ja mahdollisuuksien kattava arviointi

Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.   

Tehoa yrityksesi tullitoimintoihin

Tilaa Quick Scan

Esko Holopainen
Esko Holopainen
Johtaja, tullipalvelut

Asiantuntija-arvioinnit

Ihmiset, jotka katsovat yritystä ja sen prosesseja ja markkinoita ulkopuolelta, näkevät ne yleensä eri tavalla. Ulkopuolisen silmät voivat nähdä parannus- ja muutoskohteita ja erottaa riskejä, joita yritys ei ole itse tunnistanut. 
 
Asiantuntijamme tuntevat markkinat ja pystyvät antamaan selkeän kuvan yrityksesi nykytilanteesta. Näin yritys pystyy paitsi tarttumaan mahdollisuuksiin, myös varautumaan toimintaympäristössään ilmeneviin uhkiin.

Kuva
""

Säännöllisesti tehdyt Quick Scan -arvioinnit takaavat, että yrityksesi prosessit ovat aina ajan tasalla. Customs Supportin tarjoamat arvioinnit kattavat muun muassa seuraavat tullaustoiminnan osa-alueet: 

Datan laatu

Katsomme, miten tullinimikkeitä, alkuperäasiakirjoja, tullausarvoja ja muita tullitietoja hallitaan yrityksessä, ja autamme tunnistamaan tietojen laatuun liittyvät riskit. 

Tulliasioinnin rutiinit

Analysoimme dokumentoidaanko tavaravirrat selkeästi, miten ne dokumentoidaan ja miten ajantasaisia rutiineja yrityksessä käytetään. 

Tullausosaaminen

Arvioimme minkälaista tulliasioiden osaamista yrityksestä löytyy ja onko sitä tarve kehittää. 

Tulliluvat

Selvitämme voimassa olevat tulliluvat ja mistä luvista yritys voisi jatkossa hyötyä. 

Tullausohjelmistot

Selvitämme vastaavatko yrityksen käyttämät tullausohjelmistot sen nykyisiä ja tulevia tarpeita, ja esittelemme digitalisaatioon liittyviä vaihtoehtoja. 

Quick Scan -palvelut ja arvioinnit | Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miten Quick Scan toimii?

Asiantuntijamme viettävät useita päiviä organisaatiossa muodostaakseen kattavan kuvan siitä, mitä yrityksessä tapahtuu. Keskustelemme työntekijöiden kanssa, tutkimme nykyisiä prosesseja ja teemme data-analyyseja, ja kaiken tämän tiedon pohjalta annamme arviomme riskeistä, mahdollisuuksista ja parannuskohteista. 

Mitä hyötyä Quick Scan -palvelusta on?

Quick Scan:

  • antaa luotettavan tilannekuvan yrityksen nykyisestä tullitoiminnasta 

  • auttaa riskienhallinnassa 

  • parantaa ja tehostaa tullitietojen ja tulliasioiden hallintaa ja pitää huolen, että yrityksen toiminta on vaatimusten mukaista 

  • auttaa suunnittelussa ja edistää digitalisaatiota.  

Miten Quick Scan -arvioinnin tulokset toimitetaan?

Käymme läpi yrityksen tullausasiat useasta eri näkökulmasta ja laadimme niistä raportin, missä erittelemme potentiaaliset riskit ja mahdolliset parannuskohteet. 

Kuinka kauan Quick Scan vie?

Tavallisesti kolmesta viiteen päivään riippuen yrityksen koosta ja tullitoiminnan kohteena olevista maista.